Augustin Ignat

Responsabil în lucrarea administrativă

Ioan 4:24 spune “Dumnezeu este duh si cine se inchina Lui, trebuie sa I se inchine in duh si adevar.”

Asemenea multor oameni si eu cautam modul corect a ma inchina corect lui Dumnezeu dar nu cunosteam sau eram invatat gresit cum sa ma inchin sau sa ma rog. Multi oameni spun ca intr-un fel sau altul este mai bine si de aici foarte multe obiceiuri si forme pe care Dumnezeu nu ni le cere si chiar le condamna ca fiind pacate. In Cuvantul lui Dumnezeu este scris: “Dumnezeu este duh” adica este pretudindeni si oriunde, nu este nevoie sa mergi undeva anume sau sa ai ceva anume ci pur si simplu sa iti ridici privirea catre cer si sa te rogi cu cuvintele tale despre nevoia ta personala; “cand striga un nenorocit Domnul aude si-l scapa din toate necazurile lui” Psalmul 34:6

Domnul Isus subliniaza cuvantul  “trebuie sa I se inchine” numai lui Dumnezeu si nu altor dumnezeii sub diferite forme sau picturi. Apoi tu trebuie sa-I spui totul in adevar fara a incerca sa ocolesti ceva pentru-ca El cunoaste inima ta, launtrul tau, fiinta ta intreaga de aceea trebuie sa Ii spui totul in adevar.

Draga cititor Biblia este cartea cea mai de pret pe care ti-o recomand s-o citesti si s-o implinesti pentru ca ea te va invata cum sa traiesti, cum sa te inchini si cum sa ai parte de promisiunile lui Dumnezue.

Fii binecuvantat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.