Despre noi

 

Suntem o comunitate de credincioși în cartierul Colentina din București care experimentează din plin harul lui Dumnezeu de-a lungul a 100 de ani de existență și care vrea să traiască dinamic și real prezența covărșitoare a Duhului Sfînt, căutând transformarea fiecărui credincios după chipul lui Hristos. Autenticitatea credinței, integritatea morală, prioritatea familiei sunt doar câteva din valorile noastre prioritare, pe care le găsim în Sfintele Scripturi.

Biserica Lumina își propune să ducă lumina adevărului mântuitor, Domnul Isus Cristos, într-o lume aflată în întuneric. Credem că această lumină va oferi speranță iar această speranță va provoca o nădejde vie care nu se stinge, care va țâșni în Viața Veșnică. Vrem să Îl avem în centru în tot ceea ce facem pe Domnul Isus Cristos (Coloseni 1:15-20).

Te așteptăm să ne vizitezi, nu doar virtual, pe acest site, ci și în persoană. Te așteptăm cu drag, “să ne îmbărbătăm laolaltă … prin credința pe care o avem împreună” (Rom.1:12). Până atunci însă, bucură-te de ceea ce găsești pe acest site și nu uita – fii mereu o lumină!