Intrarea Domnului Isus în Ierusalim – Redeschidere sală

Acum 2000 de ani ramurile de finic și cântările de laudă au împodobit intrarea Domnului Isus în Ierusalim ! Oamenii au fost onorați să-L primească pe Isus și i s-au închinat Lui, acest lucru dorim să-l facem și noi – să-L onorăm pe Isus Hristos, să lăudăm pe Mântuitorul ! Dacă acum 2000 de ani unii l-au primit cu brațele deschise pe Isus și după câteva zile strigau: „Răstignește-L”, vrem să avem o altă atitudine și sărbătoarea aceasta a intrării Domnului Isus în Ierusalim să fie un motiv de bucurie constant.

Pe lângă această sărbătoare, ne bucurăm că lucrările de renovare au fost finalizate la timp pentru a putea folosi sala cu prilejul acestei sărbători. Eforturile celor ce au lucrat au fost considerabile și pe această cale Biserica Lumina mulțumește fiecărei persoane care a venit de bunăvoie să ajute fie prin muncă fizică, fie financiar, fie prin hrană pentru cei care munceau, fie prin rugăciuni. Vă invităm să vă bucurați împreună cu noi duminică 1 aprilie începând cu ora 09:00.

Imediat după încheierea serviciului divin de dimineață, va fi o masă, agapă – un timp de părtășie în care vom sta împreună la masă iar după-amiază va fi un nou serviciu divin de la ora 18:00 !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: https://www.jw.org/en/publications/books/jesus/final-ministry/enters-jerusalem-as-king/

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.