Străini și călători – Săptămâna de rugăciune !

Ca în fiecare an, biserica „Lumina” se aliniază la începutul lunii ianuarie într-o săptămână de rugăciune alături de multe alte biserici creștine, din România și din străinătate. Alianța Evanghelică din Spania a pregătit materialul biblic ce va fi folosit în această săptămână în fiecare seară de rugăciune.

Străini și călători – aceasta este tema săptămânii pentru că indiferent de ceea ce alegem în viață, la sfârșit cu toții plecăm mai devreme sau mai târziu. Cinci personaje diferite din Biblie vor fi analizate în primele cinci zile, urmând ca în ziua a 6-a să fie analizată o familie din Biblie iar în ultima zi, va fi analizată viața Domnului Isus Hristos din perspectiva temei pe care o avem.

De duminică 7 ianuarie și până duminică 14 ianuarie inclusiv, vor fi întâlniri zilnice de la ora 18:00. Fiecare seară va fi compusă din trei momente de rugăciune însă dincolo de mesajul biblic, dincolo de momentele rugăciune, un lucru foarte benefic pentru sufletul omului este părtășia în sine cu alți credincioși. Este un mod sănătos de a începe anul de aceea ușile sunt deschise pentru oricine vrea să vină, să vadă, să asculte, să se roage sau să se bucure împreună cu cei ce vor fi prezenți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.